Geslaagd kermisweekend in Wijnaldum

Vrijdagmiddag was er de Klaas Meirink kaatspartij voor de jeugd. Er hadden zich maar liefst 10 partuur aangemeld en er werd gekaatst in een A en B klasse. Om 18.00 uur kon de voorzitter de prijzen uitreiken aan de prijswinnaars.
Vrijdagavond was er weer het zeskampspektakel met als thema ‘Oars as Oars’. De dames Josine,Wilma en Geertje hadden weer een gevarieerd programma in elkaar gezet voor de 10 ploegen die zich  hadden aangemeld. Een waar spektakel waar het hele dorp op af kwam.

Zaterdagmorgen was er voor de jeugd een kinderprogramma in het dorpshuis en begon om 11 uur de Pieter Okkinga partij, een 1e klas kaatspartij uitnodiging voor heren.
Bij de prijsuitreiking werd onze ponghalder Rinse Leistra in het zonnetje gezet, hij werd 60 jaar,en is al meer dan 30 jaar de bankier van de Keatsebal.
In het dorpshuis speelde zaterdagavond de band ‘op sien plaats’ uit Harlingen tot in de late uurtjes.
Zondag  was er de grote merke ledenpartij voor dames en heren vanaf 14 jaar. Maar liefst 11 partuur bij de heren en 4 bij de dames hadden zich hiervoor opgegeven. De hoofdprijs van de verloting, een echte stoere herenfiets ging naar Sierd Dijkstra.Na afloop een gezellige nazit met D.J Tiemen.

K.V de ‘Keatsebal’ kan weer terugkijken op een zeer geslaagd kermis weekend.

Met dank aan alle sponsoren.

Op de foto alle prijswinnaaars. Bekijk hier alle foto's van de ledenpartij merke Wijnaldum 2012.

Lijst merke dames
Lijst merke heren