Jeugdledenpartij 19 mei

Eindelijk op 19 mei een zaterdag met een temperatuur boven de 11 graden. Heerlijk kaatsweer om de eerste jeugdledenpartij van K.V. de Keatsebal te Winaam te organiseren.

Negen kinderen deden mee van verschillende leeftijden en een verschillend niveau. Voor de jeugdcommissie was dit een heel gepuzzel om er een spannende indeling van te maken. Drie A-maten waren geselecteerd: Dennis Nauta, Roan Hooghiemster en Iris Hooghiemster. Zij speelden tegen elkaar in drie ronden, waarbij ze per ronde twee andere maten toegewezen kregen.

Dit vroeg veel coachwerk en aanwijzingen van hen en dat deden zij uitstekend. Uiteindelijk werd gekeken naar het aantal gewonnen punten van elke speler en dit leverde een verrassende uitslag. De eerste prijs ging naar Hessel Broekstra (8 jaar), de tweede prijs naar Wendy Nauta (10 jaar) en de derde prijs naar Roan Hooghiemster (9 jaar).