Merke 2017

In juni hebben we weer een gezellig merke weekend gehad in ons mooie dorp. Een weekend vol met leuke activiteiten op het kaatsveld. Vrijdagmiddag stond de jeugd van Wijnaldum weer vol enthousiasme de Klaas Meirink partij te kaatsen. Minze Elgersma en Frans Dirk Zweers wonnen de 2de prijs in de verliezersronde. Hendrika v/d Zee en Bono Wijkstra wonnen de 1ste prijs in de verliezersronde. De 2de prijs in de winnaarsronde was voor Willemien Buren, Thijmen de Vries en Timo Dijkstra. De 1ste prijs werd in de wacht gesleept door Ate Peeringa en Ilse Jongsma.

Lees meer: Merke 2017
 

Teatsen 2017

Het zit er weer op de mooie teatspartij. Er is weer fanatiek gestreden om de prijzen. Maar het was ook erg gezellig. De 2de prijs is gewonnen door Hielke de Jong, Pieter Willem den Hollander en Folkert van Dijk. De 1ste prijs ging ondanks dat het partuur van Goffe Elsinga, Roan Hooghiemster en Mandy Ligthart goed op dreef waren toch naar Klaas Tigchelaar, Dennis Nauta en Inge de Vries.

Foto's van het teatsen bekijken >>>

 

Wedstrijdverslag - Uitslagen K.V. “De Keatsebal “ Winaam 2013

11 mei Federatie Barradeel e.o voor Pupillen en Welpen, poulekaatsen.

Deelname 5 tweetallen.(pupillen)

Deelname 5 tweetallen. (welpen)

Lees meer: Wedstrijdverslag - Uitslagen K.V. “De Keatsebal “ Winaam 2013
 

Nachtkaatsen in Wijnaldum 2017

Zaterdag 22 juli was er nachtkaatsen in Winaam. 8 partuur op de lijst met herkansingsronde. Dus iedereen kon 2 keer kaatsen.
Onder prachtige weersomstandigheden werd er fel gestreden voor de mooie kransen, en menig partij eindigde in 5-5 waaronder de finale. Rond de klok van 1 werden de prijzen door de voorzitter uitgereikt, en dat was precies op tijd want het water kwam met bakken uit de hemel. De ''Keatsebal” kan terugzien op een ouderwets avondje nachtkaatsen.

Lees meer: Nachtkaatsen in Wijnaldum 2017
 

Wedstrijdverslag Uitslagen K.V. “De Keatsebal “ Winaam 2012

Bekijk hier de uitslagen (PDF bestand)

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 3

Free business joomla templates